:: Videofilm-készítés ::
Miért minket bízzanak meg a videofilm-készítéssel?
Sokan úgy gondolják, hogy a fontos események megörökítésére tökéletesen alkalmas a kézi kamera is. És végül, amikor a család, barátok leülnek megnézni az így elkészült videofilmet, csalódottan tapasztalják, hogy az nemcsak, hogy rossz minőségű, ráadásul egyáltalán nem adja vissza a pillanat varázsát. Sajnos ekkor már nem lehet megismételni az eseményeket, ezért is nagyon fontos, hogy jól válasszunk!
Nálunk a felvételeket képzett szakemberek készítik, akik a legmodernebb digitális technikákat használják. Ez a kombináció garantálja a filmjeink minőségét, ami össze sem hasonlítható az amatőr videósok és kamerák felvételeivel.
Üzleti filozófiánk szerint az elégedett ügyfél az igazán jó referencia, ezért mindig törekszünk arra, hogy minőségi szolgáltatásainkat ötvözzük a lehető legjobb árakkal, így kielégítve megrendelőink igényeit.
Ügyfeleink számára minden esetben lehetőséget biztosítunk referencia anyagaink megtekintésére, valamint az általunk használt technikai eszközök megismerésére. Erről tájékozódhatnak a honlapunkon, vagy személyesen is kereshetnek minket, melyről az elérhetőségek pont alatt tájékozódhatnak.
 
Milyen formában adjuk át az elkészült felvételeket?
A videofilmen digitális utómunkát végzünk, melynek során feliratozás, effektezések, zenei aláfestések, klip készítése, stb. történik.
Az elkészült anyagot a megrendelő által meghatározott adathordozóra rögzítjük (DVD vagy VHS kazetta). Külön kérésre az anyagot DV, DVCAM, VCD, SVCD, AVI, SVHS formátumokban is rendelkezésre bocsátjuk.
 
 
Hogyan épül fel egy videofilm?
A film egy 3-4 perces fényképekből készített montázzsal indul, amely a pár eddigi életét mutatja be a gyerekkortól az eljegyzésig.
A bevezetést követően az előzetesen már megbeszélt esemény(ek) következnek (Leánybúcsú, polgári, illetve templomi szertartás, vacsora, játékok, táncok, torta, menyasszony/menyecsketánc, stb.)
A film lezárásaként pedig egy klipet láthatnak, amely a nap legszebb pillanatait foglalja össze.
 
Az elkészült anyagot – amennyiben másként nem kérik - 3 db egyedi menüvel ellátott DVD-n rögzítjük és adjuk át, melynek nyomtatott felületén és a borítóján is az ifjú pár látható.
 
A DVD lemezekre semmilyen másolásvédelmet nem alkalmazunk, így az szabadon másolható!